Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияИсторикът от БАН Петър Стоянович се учуди защо

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияИсторикът от БАН Петър Стоянович се учуди защо
Коментари Харесай

Петър Стоянович: Кандидатите за президент усилено се дистанцират от партиите, които реално стоят зад тях

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Нова телевизия

Историкът от Българска академия на науките Петър Стоянович се учуди за какво претендентите за президент се дистанцират от партиите, които действително стоят зад тях в акцията, без публично да са ги издигнали. Той проучва идната акция в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Проблемът на двамата основни кандидати за президентския стол демонстрира, че те обезверено гледат оптимално да се дистанцират от партиите, които действително стоят зад тях. Те не ги издигат, само че те стоят зад тях. Ясно е кой чий е тука. Малко е евентуално да има спор, тъй като рано или късно в този спор тези кандидат-президенти ще би трябвало да отговорят на въпроса каква политика желаят да се води в България, в скоби каква политика са водили до момента партиите, които са застанали зад тях. Трябва да изплюят камъчето. Този филм сме го гледали. Тук не виждам думите на Луна или Йоло Денев, което е загуба за нас ", сподели той.

PR специалистът Гергана Дончева също показа мнението си по тематиката. " Един политик би трябвало да бъде в подготвеност да приема рецензиите като градивни. Друго също доста значимо е, че би трябвало да се цени достолепието на личността. Аз доста се надявам да станем очевидци на една борба на хрумвания и хубави стратегии, а не на прилагателни. Тези стратегии да подобрят живота на хората. Идеите да са водещи, а не компроматите и нападките един против различен ", сподели тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР